Moving Minds

Skåne län

Information

Moving Minds hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Moving Minds finns. I Örkelljunga så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Moving Minds tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Moving Minds har haft sedan 2007-11-01. Moving Minds har funnits sedan och 2007-11-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Moving Minds så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-54664.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Moving Minds har idag 610104-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Moving Minds

Utvecklings, rådgivnings, pedagogiskt och terepeutiskt arbete riktat till grupper i organisationer inom privat och offentlig sektor.

I Moving Minds så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Roos, Karl Johan Arne som är född och har titeln Innehavare av enskild firma,Bosatt i land utanför EES, Roos, Karl Arne som är född 1928 och har titeln Föreståndare, .